Repeteren

In hotel-restaurant-café ’t Anker, Eewal 73 in Leeuwarden, heeft het koor een passende plek gevonden waar ze wekelijks repeteert. Dit gebeurt op donderdagavond van 20-22 uur. Vakantie neemt het koor zelden, want niet repeteren maakt de leden diep ongelukkig. Uitgezonderd de zomervakantie, dan zijn ze op reces.

Het koor bestaat momenteel uit 17 leden. Een versterking van de tenoren en bassen is zeer welkom. Voor bepaalde stemgroepen hanteren we een wachtlijst.

Indien U belangstelling heeft om toe te treden tot het koor, kunt u vrijblijvend één van onze repetitieavonden in hotel-café-restaurant 't Anker, Eewal 73 in Leeuwarden bezoeken.

Wel van te voren even aanmelden bij Geke Hoekema Telefoon (06-20256797 na 16:00 uur) Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook zal een stemtest en een gewenningsperiode van 4 weken gebruikt worden om te zien of iemand binnen de cultuur van het koor past en/of degene zich prettig voelt binnen het koor.